Hľadáte trvalú alternatívu k digitálnemu namáhaniu očí? Moonlight vám prináša tie najkvalitnejšie slnecne okuliare!

 

„Zavrel som oči a celý svet padol mŕtvy; Zdvihnem oči a všetko je znovuzrodené." – Sylvia Plathová


Prostredníctvom toho Sylvia Plath znamenala, že väčšina ľudí používa svoje oči na vnímanie a chápanie sveta okolo seba. Predstavte si však v 21. storočí, keď sme boli technicky veľmi vyspelí. Nemôže neustály kontakt s digitálnymi zariadeniami viesť k strate zraku, takže včasná detekcia a liečba očných ochorení je rozhodujúca?


Počkaj čo?

Pokúšate sa prejsť na google a skontrolovať, čo znamená pojem digitálne namáhanie očí? Arrgh! Toto je veľmi vážna obava, že väčšina škvrnitých tvárí a nemá potuchy o tom, čo to znamená. Čudné, ale pravdivé!


Čo je to digitálne namáhanie očí?

Nadmerné používanie digitálnych médií vrátane televízie, počítačov, tabletov a smartfónov má za následok digitálne namáhanie očí. Stav známy ako digitálne namáhanie očí, niekedy známy ako syndróm počítačového videnia (CVS), je spôsobený neustálou potrebou očí znovu zaostrovať, aby mohli spracovať text a vizuály.


Milióny mikroskopických pixelov sú zostavené na digitálnych obrazovkách, aby vytvorili rozpoznateľné tvary a pohyby, ktoré sa často skresľujú a namáhajú oči.


Zvyčajná frekvencia žmurkania je znížená pri pohľade na obrazovku, čo môže mať za následok bolestivé suché oči. Naše oči sú určené na zvlhčenie, takže v priemere každú minútu žmurkáme približne 18-krát. Keď sa však pozeráme na obrazovku počítača alebo čokoľvek podobné, naša frekvencia žmurkania sa zníži asi na deväťkrát za minútu, čím naše oči zbavíme potrebného množstva vlhkosti.


Teraz je otázka, čo robiť. Keďže digitálne médiá sú súčasťou našich životov a nemôžeme to poprieť. Príchod koronavírusu umožnil každej generácii využívať digitálne médiá na produktívne účely! Predtým to bola z pohľadu detí len zábava. Preto musíme nájsť nejaké silné, kompetentné a účinné alternatívy, aby sme zabránili cennému daru boha – Oči.


Čo je modré svetlo? Je to škodlivé?


Viditeľné svetelné spektrum zahŕňa modré svetlo, ktoré preniká do oka hlbšie ako ktorákoľvek iná farba. Modré svetlo, ktoré je súčasťou spektra viditeľného svetla, je vysokoenergetické svetlo tesne za potenciálne nebezpečným ultrafialovým svetlom.


Popravde, určité typy svetla môžu byť škodlivé. Podľa niektorých výskumov je modré svetlo, ktoré generujú elektronické prístroje, aby zostalo viditeľné v jasnom prostredí, najnebezpečnejším typom svetla.


NAJLEPŠIE NÁHRADY LEN PRI MESAČNOM SVETE:

Mnoho firiem zaoberajúcich sa výrobou okuliarov a chráničov obrazovky v súčasnosti predáva výrobky, ako sú okuliare proti modrému svetlu, ktoré chráni spotrebiteľov pred takýmto nebezpečenstvom. Pre vaše úplné pohodlie naše ekologické, recyklovateľné slnecne okuliare krásne blokujú až 100 % UVB a UVA lúčov.


Účinné okuliare proti modrému svetlu sú vďaka veľmi pružnému a robustnému materiálu pripravené na každý pád z ruky a každý zadok, ktorý vás nabáda sadnúť si na ne! Nepocítite na sebe ani váhu PC okuliare, pretože sú také ľahké a ľahko sa nosia po celý deň, pričom sú hypoalergénne.



slnecne okuliare výrazne zvyšujú príťažlivosť niekoho, aj keď je to len v jeho mysli. slnecne okuliare skrývajú emócie, zvyšujú sebavedomie a okrem toho, že zakrývajú nedostatky a tváre vyzerajú lepšie, pôsobia symetrickejšie črty. Nádherné eko-recyklovateľné okuliare proti modrému svetlu mesačnému svetlu rám TR-90 zlepšia nielen váš vzhľad, ale aj životné prostredie.


Vezmite si drzé slnecne okuliare za výhodné ceny od mesačného svitu a tiež nám na https://www.moonlightbrand.sk/ povedzte, ktoré slnečné okuliare sa vám páčili najviac. A prečo?



Comments

Popular posts from this blog

Top-Quality Dog Food Brands for the Health and Happiness of Your Pet at JJ Pet Club

Bequeme und Stilvolle Hoodies und Kapuzenjacken

The Exquisite World of ExoPearl: Unveiling the Finest Gemstone Jewelry in the USA